BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, August 10, 2010

|| salam ramadhan ||


salam ramadhan dari saya sekeluarga
first time untuk tahun ni bersahur dengan suami
dengan maktok n dengan wan
tapi yang paling banyak makan n habiskan suma nasik dalam periuk tak lain tak bukan lah
hamdi yang sangat selera sahurnya
maktok ngan i tgk ja la dia makan
masing-masing tak lalu lo,,
huhu,,,
takpa lah, bak kata abah orang muda makan pun kena banyak,, tambah tenaga
tahun ni nampak nya kena bergilir la buka puasa
dah ada mak mentua,,,,ada family baru yang nak kena pandai-pandai bajet
perut aku gak lah yang kenyang nampak nya nO,,,
ngeeeeeee,,,,
tapi buat tahun yang pertama berpuasa dengan suasana baru ni
memang kena pandai2 biasa kan diri
dulu selalunya boleh kira pakai jari la berapa kali aku bangun sahur
sahur pun dengan air sejuk
turun dari katil pun mata sebelah buka sebelah tutup
lepas minum naik bilik tiDo balik!
wakakakaakak!!!!
semalam kul 3.30 pg i da bangun oKey,,,,,
nggeeee,,
bangun hidang nasi dengan mata terbeliak..
huuu
betul la owang cakap
bila dah kawen, secara automatiknya akan berubah sendiri
aku sahur dengan nesvita secawan ngan roti ja
alhamdulillah sampai kul 10 pagi ni perut tak bunyi2 lagi lah,, hihi,,
suami i biasalah,, sahur dia macam lunch time dah,, bertambah-tambah!
wan sepinggan saja,,,
maktOk makan kopi panas secawan dengan kuih ja,,
yang lebih tu kami sembang-sembang kosong ja,,
then Zzzzzzz balik la,,, huu,,
petang ni ingat tak nak beli yang merapu sangat lagi,
asanya masak yang simple2 lagi best,, huhuuu,,,
tapi bengang betoi la
my phone still tak leh guna lagi
nak snap pica!
hmm,,,,
so,, i menaip ja lah yer,,,
untuk semua rakan2 blog,,
salam ramadhan buat semua,,



1 comments:

AiDa AzRyN said...

Salam ramadhan~ :D